• Nyt Event Forum i København

  • Foredrag Og Workshops

  • Til at højne din bevidsthed

Conscious Talks

Her kan du læse mere om hvad Copenhagen Conscious Talks er:

Klik her for at læse mere

Tilmeld dig

Tilmeld dig til den kommende event 15. marts

Klik her for at tilmelde dig

Kommende Events

Se en oversigt med vores kommende events

Klik her for at læse mere

Velkommen til Copenhagen Conscious Talks

Conscious Talks er et nyt event forum i København, hvor det handler om at turde stille konstruktive spørgsmål om alt det, vi går og taler om. Det handler ikke blot om det emne vi tager op, men også den måde vi italesætter det på, spørger ind til det og ser det fra flere vinkler.

Formålet med Conscious Talks er ikke at jage efter nye smarte synspunkter i forsøget på at hæve sig over anonymiteten, men at nå en dybere indsigt i vor tids vigtigste problemstillinger

.

Vi tager snakken til næste niveau, hvor det indre snakketøj stille lytter til Hjertets uforfærdede spørgsmål, der samtidig bringer os i berøring med alle tabooerne, de små hvide løgne, alt det vi tager for givet og sindets tilsyneladende pålidelige urværk, som mekanisk kører vor daglige ubevidste rutiner.

I Conscious Talks taler vi om videnskab & spiritualitet, sundhed & livsstil, sexualitet & parforhold, kunst & kultur, miljø & teknologi, alternativ research & nyheder, og ethvert andet aktuelt emne, som vi mener har brug for mere opmærksomhed og flere ærlige spørgsmål, end den offentlige debat normalt underholder os med.

Mod til at stille ansvarlige spørgsmål og kun at tale når du har noget at sige Hvad er ytringsfrihed uden friheden til at stille spørgsmål? I Conscious Talks ligger vi vægt på, at de rigtige spørgsmål stilles, og samtidig at de bedste redskaber og sande menneskelige egenskaber iværksættes, på en måde der gør os i stand til at søge dybere svar. Svar som ofte er mere nuancerede og overraskende, end de bekvemme og politisk korrekte, som medierne, vores kultur, Staten og diverse trossystemer tilbyder os.

I Conscious Talks tror vi på muligheden for at skabe forandring ved at tænke ud af boksen. Ikke fordi vi på anarkistisk vis vil bevise, at det er muligt at flygte fra boksen. Mere for at tage del i det kollektive ansvar, der er nødvendigt lige nu, ved at søge udvikling udenom den selvskabte indespærrede konsensus-trance.

Vi sigter mod at udfordre den herskende dagsorden ved at forny den måde vi tænker og taler om verden på, og samtidig tage fuldt ansvar for konsekvenserne af vores handlinger. Med andre ord: vi ønsker at bringe mere klarhed ind i en ofte forvirrende offentlig diskurs om alt det, som ubevidst sniger sig gennem vores filtre, uden vores hjertes og intellekts accept.

Ord er tveæggede sværd, som kan enten forråde eller tage dig til den menneskelig indsigts grænser. Tale uden diskrimination og uden at tage fuldt ansvar for, hvad det er du siger, kan nemt fører til unødvendig vold og amoral, som vi ser det gentage sig gang på gang i verden idag.

Conscious Talks søger at lede os mod gensidig forståelse, respekt, forsoning, anerkendelse, ny indsigt, sund fornuft og hjerteforbindelse. Det er derfor vi er mere interesseret i indhold, mening og essens, end i pynt, iscenesættelse og retorik. Vi værdsætter stilhed og kontemplation, fremfor at give udtryk for en holdning uden at have noget værdifuldt at bidrage med.

Conscious Talks er alt fra foredrag, dialog og debat til workshops, demonstrationer og guerilla-interviews, der søger at fange det mellemmenneskelige dramas dynamik, såvel som at give publikum mulighed for at vurdere om sandheden bliver fortalt, en del af den eller en løgn...

Foredragsholdere og gæster i Conscious Talks er derfor nøje udvalgt til både at inspirere og begejstre, analysere og spørge ind til, såvel som at demonstrere og udfordre. Formålet er at formidle information, viden og erfaringer, som vil give os allesammen mulighed for at udvide vores syn på verden og os selv.

Vi gør hele tiden vores bedste, for at skabe de bedste rammer for at saften og kraften i vores gæsters ærinde kan trænge igennem den høflige overflade og de sociale filtre, og gøre Conscious Talks til et værdifuldt bidrag til en lysere fremtid for os alle.

Foredragsholdere og gæster

Foredragsholdere og gæster i Conscious Talks er derfor nøje udvalgt til både at inspirere og begejstre, analysere og spørge ind til, såvel som at demonstrere og udfordre.

Formålet er at formidle information, viden og erfaring, som vil give os allesammen mulighed for at udvide vores syn på verden og os selv, og og give et værdifuldt bidrag til en lysere fremtid for os alle.

Vi inviterer derfor mennesker, der med tiden har bevist at være ansvarlige borgere og i stand til afbalanceret at udtrykke de af deres holdninger, der bærer en almen nytteværdi.

Har du forslag til gæster, som du synes vi skal invitere, eller til temaer for kommende arrangementer er du meget velkommen til at skrive en email til os.

Vi understreger at Copenhagen Conscious Talks og dets samarbejdspartnere ikke er ansvarlige for indholdet i nogle af de inviterede taleres præsentation. Ethvert givet indhold er gæstens egen holdning og ikke Copenhagen Conscious Talks og dets samarbejdespartnere.

f t g

Om Conscious Talks


Conscious Talks er et nyt event forum i København, hvor det handler om at turde stille konstruktive spørgsmål om alt det, vi går og taler om. Det handler ikke blot om det emne vi tager op, men også den måde vi italesætter det på, spørger ind til det og ser det fra flere vinkler.

Om Stedet


Natha Yogacenter er vært for Copenhagen Conscious Talks. Med dets traditionelle undervisning i yoga, tantra og meditation og fordomsfri spirituelle integritet, er Natha den perfekte vært for at tage snakken til næste niveau, sammenlignet med hvad vi finder i en offentlige debat, som ofte er domineret af frygt, fordomme, emotionalitet, mentalt skrald, politisk spin, finansielle interesser og en udpræget materiel livsorientering.

Foredragsholder

Er du en foredragsholder der har noget relevant du gerne vil dele med andre indenfor et emne der har med spirituel udvikling og bevidsthed at gøre så send os gerne en email. Vi hører meget gerne fra dig. Skriv gerne hvad du vil holde foredrag om så vi kan se om det er noget der passer til vores forum.

Skriv til [email protected]