TILMELDING TIL KOMMENDE CONSCIOUS TALKS 6. JUNI 2015

Tilmeld dig her
f t g

Om Conscious Talks


Conscious Talks er et nyt event forum i København, hvor det handler om at turde stille konstruktive spørgsmål om alt det, vi går og taler om. Det handler ikke blot om det emne vi tager op, men også den måde vi italesætter det på, spørger ind til det og ser det fra flere vinkler.

Om Stedet


Natha Yogacenter er vært for Copenhagen Conscious Talks. Med dets traditionelle undervisning i yoga, tantra og meditation og fordomsfri spirituelle integritet, er Natha den perfekte vært for at tage snakken til næste niveau, sammenlignet med hvad vi finder i en offentlige debat, som ofte er domineret af frygt, fordomme, emotionalitet, mentalt skrald, politisk spin, finansielle interesser og en udpræget materiel livsorientering.

Foredragsholder

Er du en foredragsholder der har noget relevant du gerne vil dele med andre indenfor et emne der har med spirituel udvikling og bevidsthed at gøre så send os gerne en email. Vi hører meget gerne fra dig. Skriv gerne hvad du vil holde foredrag om så vi kan se om det er noget der passer til vores forum.

Skriv til [email protected]