• Nyt Event Forum i København

  • Foredrag Og Workshops

  • Til at højne din bevidsthed

Conscious Talks

Her kan du læse mere om hvad Copenhagen Conscious Talks er:

Klik her for at læse mere

Tilmeld dig

Tilmeld dig til den kommende event 15. marts

Klik her for at tilmelde dig

Kommende Events

Se en oversigt med vores kommende events

Klik her for at læse mere

Udover det fysiske rum og reception for vores events faciliterer Natha den nødvendige neutrale åndsbase for udfordrende spørgsmål og bevidst debat.

Selvom rygning er forbudt i Natha, er det rum vi skaber omkring Conscious Talks lig den indianske idé med at 'ryge fredspibe', som rent faktisk var en invitation til at transcendere det niveau, hvor parterne havde en konflikt og gå efter en højere åndelig forståelse af situationen.

Ligesom de gamle grækeres berømte dialog havde til formål at bringe tilsyneladende modsætninger sammen og nå en højere samhørighed gennem uforfærdede spørgsmål og ærlige svar i et opbyggeligt symposium.

f t g

Om Conscious Talks


Conscious Talks er et nyt event forum i København, hvor det handler om at turde stille konstruktive spørgsmål om alt det, vi går og taler om. Det handler ikke blot om det emne vi tager op, men også den måde vi italesætter det på, spørger ind til det og ser det fra flere vinkler.

Om Stedet


Natha Yogacenter er vært for Copenhagen Conscious Talks. Med dets traditionelle undervisning i yoga, tantra og meditation og fordomsfri spirituelle integritet, er Natha den perfekte vært for at tage snakken til næste niveau, sammenlignet med hvad vi finder i en offentlige debat, som ofte er domineret af frygt, fordomme, emotionalitet, mentalt skrald, politisk spin, finansielle interesser og en udpræget materiel livsorientering.

Foredragsholder

Er du en foredragsholder der har noget relevant du gerne vil dele med andre indenfor et emne der har med spirituel udvikling og bevidsthed at gøre så send os gerne en email. Vi hører meget gerne fra dig. Skriv gerne hvad du vil holde foredrag om så vi kan se om det er noget der passer til vores forum.

Skriv til [email protected]